Noutati

Reparații espressoare cafea Oradea

Cu un espressor bun si o cafea proaspat prajita intotdeauna iti vei impresiona musafirii. Inca un lucru cert este faptul ca, indiferent de marca sau pret, espressoarele pot sa nu mai functioneze la un moment dat sau pot sa aiba nevoie de revizie / intretinere.

Poti solicita servicii profesionale de diagnoza, reparatie si mentenanta pentru toata gama de espressoare Saeco, DeLonghi, Bosch, Gaggia, Electrolux, Jura, Satrap in atelierul nostru din Oradea, cartier Rogerius. Adresa completa si programul de lucru sunt afisate pe pagina de contact a siteului.

Periodic va recomandam sa efectuati trei operatii de intretinere: decalcifiere, reglari ale cantitatii de apa si reglari / ascutire  cutite rasnita.

Cateva marci mai populare pentru care se poate comanda piese usor: espressor DeLonghi, espressor Siemens, espressor Saeco, espressor Electrolux, espressor Jura, espressor Satrap, espressor Gaggia si espressor Bosch.

Constatarea este gratuita, oferim garantie pentru piesa/ele inlocuite. Se pot face contracte de service pentru espressorul/espressoarele d-voastra.

Misiunea atelierului este sa ofere orădenilor servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile. Stim ca clientii nu se poate dispensa prea mult de espressor, asa ca incercam sa il reparam cat mai repede posibil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *